Valtavalla rasituksella ollut Lukas Hradecky jaksoi vielä naurattaa oluenjuonnista Twitterissä: ”Sanotaanko näin”

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusen kaatoi torstai-iltana Eurooppa-liigassa israelilaisen Hapoel Be’er Shevan selvästi maalein 4-1. Lukas Hradecky ei joutunut venymään huipputorjuntoihin. Ottelun jälkeen Huuhkajien ykkösvahti letkautti hauskan vastauksen seuraajalleen Twitterissä.

Leverkusen on voiton myötä omassa lohkossaan kärkipaikalla, tosin tasapisteissä Slavia Prahan kanssa. Leverkusenilla on kuitenkin parempi maaliero.

Oluen ystävänä tunnetulta Hradeckylta kysyttiin Twitterissä ennen ottelua, aikooko hän ottaa oluen, mikäli Be’er Sheva kaatuu viitaten israelilaisjoukkueen nimen alkuosaan Be’er. Hradecky hoiti voiton kotiin, jonka jälkeen hän vastasi Twitterissä tyhjentävästi.

– Sanotaanko näin, että ei se vastustajasta, eikä tuloksesta yleensä riipu, Leverkusenin maalivahti totesi Twitterissä nauruhymiön kera.

Hradecky on urakoinut Leverkusenin maalinsuulla tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien jokaisen ottelun. Vastuuta on tullut neljän ottelun verran Eurooppa-liigassa, kahdeksan peliä Bundesliigassa sekä yhden Saksan cupin ottelun.

Lisäksi Hradecky oli isossa roolissa Huuhkajien maalilla syksyn Nations Leaguessa. Huiluvuorot tulivat vain harjoitusotteluissa Puolaa ja Ranskaa vastaan.

Joten eiköhän Hradecky ollut oluensa ansainnut torstai-illan päätteeksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.