Christian Eriksen on jäänyt hankalaan asemaan Internazionalessa. Tanskalaispelaaja siirtyi Milanoon viime tammikuussa, mutta peliaikaa ei ole tullut toivotulla tavalla.

Keskikenttäpelaajaa kohtaan on ollut kovia odotuksia, mutta päävalmentaja Antonio Conte ei ole nimennyt 28-vuotiasta Erikseniä kovinkaan useasti avauskokoonpanoon.

Entinen Tanskan maajoukkueen päävalmentaja ja nykyisin norjalaista Rosenborgia valmentava Åge Hareide ei ymmärrä, miksi Eriksen ei saa enemmän vastuuta Interissä.

− Ensinnäkin minun käy Christiania sääliksi. Mutta toisekseen minusta on täysin väärin, että Conte ei peluuta häntä paljoakaan, Hareide ihmetteli FCInterNewsin mukaan.

[readmore from=eriksen-christian]

Eriksen on pelannut tällä kaudella seitsemässä Serie A:n pelissä ja kolmessa Mestarien liigan ottelussa, mutta minuutteja on tullut vain vähän.

− Mielestäni hän on tarpeeksi hyvä pelatakseen Interissä. Hän on aiemmin näyttänyt Tottenhamissa ja Tanskan maajoukkueessa olevansa tärkeä avainpelaaja, Hareide sanoi.

Siirtohuhut ovat ympäröineet Erikseniä, jolla on Internazionalen kanssa sopimus vuoteen 2024 saakka. Eurosport uutisoi tuoreeltaan, että ainakin West Ham on Eriksenin kintereillä tammikuun siirtoikkunassa.

Lähde: ESPN