HJK ja konkaripelaaja jatkosopimukseen: ”Ensi kausi tulee lähtökohtaisesti olemaan viimeinen”

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi ja Markus Halsti ovat solmineet jatkosopimuksen kaudesta 2021.

FC Viikingeissä jalkapallo-oppinsa saanut Halsti, 36, pelasi HJK:ssa jo vuosina 2003-2007 ennen kuin lähti maailmalle. Ulkomailla hän pelasi Ruotsissa, Yhdysvalloissa ja Tanskassa, kunnes palasi viime elokuussa Klubiin. Päättyneellä kaudella Halsti ehti pelata HJK:n paidassa seitsemän ottelua ja tehdä yhden maalin.

Topparina ja keskikentän pohjalla viihtyvä Halsti on lisäksi pelannut Huuhkajissa 35 kertaa.

– Hienoa, että saimme jatkettua pelaajasopimuksen tulevalle kaudelle rutinoituneen ja johtajuutta uhkuvan ammattilaisen kanssa. Make hyppäsi mukaan loppukaudesta ja esiintyi nousujohteisesti ja oli tärkeä lisä joukkueen kokonaisuuteen. Tämän pohjalta on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula seuran sivuilla.

– Todella hyvillä fiiliksillä tällä ja erittäin iloinen, että pääsen kantamaan Klubin #4 paitaa myös ensi kaudella, toteaa Halsti.

– Ensi kausi tulee lähtökohtaisesti olemaan viimeinen kauteni jalkapallokentillä, mikä motivoi minua entistä enemmän antamaan kaikkeni, jotta ensi syksynä pääsisimme yhdessä nauttimaan europelien tuoksusta sekä päättämään kauden jälleen menestyksekkäästi liigakentillä.

– Kulunut kausi jäi etenkin omalta osin kesken, koska olin vasta päässyt vauhtiin erittäin vaikean ulkomailla vietetyn alkuvuoden jälkeen, joten en malta odottaa että pääsen jälleen pukemaan Klubin paidan päälle ja treenaamaan, kun tammikuu koittaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.