Katso: Naurutakuu – Huuhkajat julkaisi hulvattoman pätkän pilalle menneistä otoksista: ”Yhtäkkiä tulee kova kakkahätä”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkueen vuosi 2020 on jo paketissa. Huuhkajien Twitter-tilillä julkaistiin lyhyt video, joka saa varmasti hymyn monen huulille.

Huuhkajien kausi päättyi MM-karsintojen lohkoarvontaan, joka oli Suomen osalta tuskaisen epäonnekas. Suomia arvottiin D-lohkoon yhdessä Ranskan, Ukrainan, Bosnia ja Hertsegovinan sekä Kazakstanin kanssa. Nations Leaguessa Suomi sijoittui B-liigassa oman lohkonsa toiseksi, Walesin taakse.

Suomen A-maajoukkueen pelaajat ovat tottuneet viime vuosina olemaan kameroiden edessä. Menestyksen myötä pelaajat ovat olleet median piirittämänä huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi Mixu Paatelaisen tai Hans Backen aikana, jolloin Huuhkajien mediatilaisuuksiin ei tunkua ollut.

Silti kaikki haastattelut tai videopätkät eivät mene ihan ykkösellä purkkiin. Alla olevassa videossa sen osoittaa todeksi muun muassa Pyry Soiri, Teemu Pukki, Lukas Hradecky, Paulus Arajuuri sekä moni muu. Kuullaanpa videolla myös harvinaisempi hetki, kun median edessä englanniksi esiintyvä Glen Kamara puhuu suomea.

Yhdestä videon vakuuttavimmista osuuksista vastaa Robert Taylor, jolla oli pikakysymyksiin automaattinen vastaus, entinen joukkuetoverinsa Juha Pirinen.

– (Paitsio?) Pirinen, (mämmi?) Pirinen, (Kaija Koo?), Pirinen.

Luottotoppari Paulus Arajuuri löysi itsestään myös todellisen tarinankertojan.

– Olen alkamassa koristelemaan kuusta, mutta yhtäkkiä tulee kova kakkahätä. Ei varmaan kestä päivänvaloa?

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.