Suomen A-maajoukkueen vuosi 2020 on jo paketissa. Huuhkajien Twitter-tilillä julkaistiin lyhyt video, joka saa varmasti hymyn monen huulille.

Huuhkajien kausi päättyi MM-karsintojen lohkoarvontaan, joka oli Suomen osalta tuskaisen epäonnekas. Suomia arvottiin D-lohkoon yhdessä Ranskan, Ukrainan, Bosnia ja Hertsegovinan sekä Kazakstanin kanssa. Nations Leaguessa Suomi sijoittui B-liigassa oman lohkonsa toiseksi, Walesin taakse.

Suomen A-maajoukkueen pelaajat ovat tottuneet viime vuosina olemaan kameroiden edessä. Menestyksen myötä pelaajat ovat olleet median piirittämänä huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi Mixu Paatelaisen tai Hans Backen aikana, jolloin Huuhkajien mediatilaisuuksiin ei tunkua ollut.

[readmore from=huuhkajat]

Silti kaikki haastattelut tai videopätkät eivät mene ihan ykkösellä purkkiin. Alla olevassa videossa sen osoittaa todeksi muun muassa Pyry Soiri, Teemu Pukki, Lukas Hradecky, Paulus Arajuuri sekä moni muu. Kuullaanpa videolla myös harvinaisempi hetki, kun median edessä englanniksi esiintyvä Glen Kamara puhuu suomea.

Yhdestä videon vakuuttavimmista osuuksista vastaa Robert Taylor, jolla oli pikakysymyksiin automaattinen vastaus, entinen joukkuetoverinsa Juha Pirinen.

– (Paitsio?) Pirinen, (mämmi?) Pirinen, (Kaija Koo?), Pirinen.

Luottotoppari Paulus Arajuuri löysi itsestään myös todellisen tarinankertojan.

– Olen alkamassa koristelemaan kuusta, mutta yhtäkkiä tulee kova kakkahätä. Ei varmaan kestä päivänvaloa?

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐇𝐮𝐮𝐡𝐤𝐚𝐣𝐚𝐭 𝐁𝐥𝐨𝐨𝐩𝐞𝐫𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟎! | Pieleen menneitä otoksia vuoden varrelta! 🎬🤪

#Huuhkajat ovat tottuneita esiintyjiä, mutta aina otokset eivät mene purkkiin ensimmäisellä yrittämällä. Perjantain kunniaksi nautitaan pieleen menneistä otoksista! 😁

#MeOlemmeSuomi

LUE MYÖS: