Marcus Thuram on pelannut komean syyskauden Borussia Mönchengladbachin riveissä.

23-vuotias vasen laitahyökkääjä on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelussa, joissa on syntynyt neljä maalia ja kahdeksan maalisyöttöä.

Hienot peliesitykset ovat nostaneet Thuramin myös Ranskan A-maajoukkueeseen, jonka riveissä laitahyökkääjä debytoi Huuhkajia vastaan marraskuussa.

Thuram nousi otsikoihin hiljattain sylkäistyään Hoffenheimin Stefan Poschia kesken ottelun. Saksan jalkapalloliitto antoi Thuramille viiden ottelun pelikiellon. Borussia Mönchengladbach ei sen sijaan maksa Thuramille palkkaa seuraavan kuukauden aikana.

Ranskalaislegenda Lilian Thuram otti kantaa poikansa tekosiin RCI:n haastattelussa. 48-vuotias Thuram muistetaan etenkin vuosistaan AS Monacossa ja Juventuksessa. Thuram kuului vuosikausien ajan Ranskan A-maajoukkueen avainpelaajiin ja oli voittamassa maailmanmestaruutta kesällä 1998.

– Ymmärrän täysin medioiden uutisoinnin tästä aiheesta. Katsoin ottelua ja järkytyin siitä, mitä tapahtui. Kysyin itseltäni, onko tuo muka poikani, entinen huipputoppari totesi.

– Marcus haluaa ihmisten tietävän, ettei se ollut tahallinen teko. Hän tietää, ettei tuollaiset teot kuulu jalkapallokentille.