Lothar Matthäusilta huikeita ylisanoja Erling Braut Hålandille – vertasi jopa Robert Lewandowskiin: ”Hän on jo nyt valmis”

© Kuva: Getty Images

Saksalainen pelaajalegenda Lothar Matthäus hehkutti Borussia Dortmundin norjalaishyökkääjä Erling Braut Hålandia Saksan Bundesliigan sivuilla.

Matthäus kertoi olevansa todella vaikuttunut nuoresta Hålandista, joka on tehtaillut lyhyellä ammattilaisurallaan ennätyksiä toisensa perään.

− Håland ei ole tällä hetkellä voitto vain Dortmundille, vaan koko Bundesliigalle, Matthäus sanoi.

Håland siirtyi Dortmundiin Red Bull Salzburgista 20 miljoonan euron siirtokorvauksella kesällä 2019.

Norjalaistykillä on sopimus Dortmundin kanssa kesään 2024 saakka, mutta Matthäus kertoi uskovansa, että Håland siirtyy ennen pitkää vieläkin suurempiin ympyröihin.

− Jonain päivänä Håland ei enää pelaa Dortmundissa, hän ottaa seuraavan askeleen. Hän on jo nyt valmis, Matthäus julisti.

Håland on tehnyt tällä kaudella Bundesliigassa kahdeksaan otteluun peräti kymmenen maalia. Mestarien liigassa hän on osunut neljään peliin kuudesti.

Matthäus vertasi Hålandia Bayern Münchenissä pelaavaan Robert Lewandowskiin, joka valittiin juuri FIFA:n The Best -gaalassa vuoden 2020 parhaaksi miespelaajaksi.

− Hålandia pidetään Dortmundissa samanlaisena pelaajana kuin Lewandowskia Bayernissa. Hän on hyökkääjä, joka ei ole vastuussa pelkästään maaleista, vaan koko joukkueesta.

− Hän on johtaja jo 20-vuotiaana, Matthäus ylisti.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.