Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki oli loukkaantumisen takia sivussa viime viikonlopun Coventry-ottelusta. Norwichin manageri Daniel Farke kertoi tiistain lehdistötilaisuudessa, missä Pukin kanssa mennään.

Keskiviikkona Norwich kohtaa Englannin Mestaruussarjassa Lutonin vieraissa. Farken mukaan Pukki ei ole vielä keskiviikkona pelikunnossa.

– Pukki ei pelaa huomenna (keskiviikkona), mutta olemme varmoja, että hän voi pelata lauantaina, Farke kertoi.

Pukki kärsii takareisivammasta. Suomalaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia 13 sarjaottelussa. Ensi lauantaina Norwich kohtaa kotikentällään, Carrow Roadilla, Sheffield Wednesdayn.

Norwich on kärsinyt viime aikoina runsaasti loukkaantumisista. Farke kertoi tiistaina, että seuran ykkövahti Tim Krulin poissaolo ei veny odotettua kolmea viikkoa pidemmäksi. Viime ottelussa loukkaantunut laitapuolustaja Max Aarons on pelikunnossa jo keskiviikkona Lutonia vastaan.

Lisäksi pitkäaikaispotilas Kenny McLean on odotettua vähemmän aikaa sivussa. McLeanin pelättiin olevan sivussa jopa 4-5 kuukautta, mutta hänen odotetaan palaavan jo joulun nurkilla. Todd Cantwell on tekemässä paluuta kahden viikon päästä. Kieran Dowell sen sijaan saattaa palata joukkueen harjoituksiin mukaan jo tämän viikon aikana.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
🗣 DF: With Pukki, he won't play tomorrow but we're sure he can play on Saturday.