Tuttosport: Vahvavireinen Olivier Giroud Serie A:han? Juventus ja Internazionale yrittävät hankkia ranskalaishyökkääjän tammikuussa

© Kuva: Getty Images

Italialainen Tuttosport uutisoi, että Juventus ja Internazionale tavoittelevat itselleen hyökkääjävahvistusta Chelseasta. Seurojen hamuama pelaaja on Olivier Giroud.

Giroud oli tällä viikolla loistavassa vireessä, sillä hän teki Mestarien liigassa neljä maalia Sevillan verkkoon ja onnistui tekemään maalin myös lauantai-iltana Leedsiä vastaan.

Kokeneella 34-vuotiaalla ranskalaishyökkääjällä on Chelsean kanssa sopimus ensi kesään asti, joten tammikuussa pelaajasta luopuessaan lontoolaisseura saisi siirtokorvauksen.

Valioliigan kärkeen nousseen Chelsean manageri Frank Lampard ei ole antanut Giroud’lle tällä kaudella paljoakaan vastuuta. Giroud on pelannut Valioliigassa kuudessa ottelussa, mutta peliminuutteja on siunaantunut hyvin vähän. Leedsiä vastaan tehty maali oli ranskalaiselle sarjakauden ensimmäinen.

Mestarien liigassa Giroud on pelannut syyskaudella kolmessa pelissä ja tehnyt viisi maalia. Hyökkääjän yllättävä vire saanee Chelsean vielä kerran pohtimaan, kannattaako maalien makuun päässeestä pelaajasta luopua tammikuussa.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.