Bundesliigan huippuseura RB Leipzig on vahvistanut hankkineensa RB Salzburgin lupaavan keskikenttäpelaajan Dominik Szoboszlain pysyvällä siirrolla.

Szoboszlai on allekirjoittanut vuoteen 2025 ulottuvan sopimuksen Leipzigin kanssa. Seuran kerrotaan maksaneen Unkarin maajoukkuepelaajasta 25 miljoonaa euroa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
#RBLeipzig are delighted to announce the signing of Dominik #Szoboszlai! 🤝

The 20-year-old signs a contract until June 2025 and will wear the number 17 shirt ✍️

Mestarien liigassa ja Itävallan pääsarjassa säväyttänyt 20-vuotias huippulupaus on takonut tällä kaudella yhdeksän maalia ja kymmenen maalisyöttöä yhteensä 21 otteluun.

Kymppipaikalla ja vasemmalla laidalla viilettävä Szoboszlai on luonut tällä kaudella enemmän maalipaikkoja kuin kukaan muu pelaaja Euroopassa. Mestarien liigan lohkovaiheessa vain kolme pelaajaa pystyi parempaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Dominik Szoboszlai created 14 chances in the 2020-21 Champions League group stage, only Lionel Messi (16), Dušan Tadić (15) and Bruno Fernandes (15) created more.

His name will keep popping up. 👀

Lehtitietojen mukaan Real Madrid, Bayern München ja Atlético Madrid olivat kaikki kiinnostuneita hankkimaan Golden Boy -ehdokkaan ensi kesänä itselleen.

Szoboszlai halusi kuitenkin siirtyä jo talvella ja valitsi RB Leipzigin uudeksi seurakseen, hyläten samalla myös valioliigaseura Arsenalin osoittaman kiinnostuksen.

Szoboszlai kantaa Leipzigissa pelinumeroa 17. Hän saa pelata ensimmäisen ottelunsa uudessa seurassaan 9. tammikuussa 2021, kun Leipzig isännöi Borussia Dortmundia Bundesliigassa.