”Fyysisesti olen kunnossa, ei mitään ongelmia” – Mesut Özil valmiina uuteen starttiin urallaan

© Kuva: Getty Images

32-vuotias Mesut Özil alkaa olla virallistamista vaille valmis Fenerbahcen pelaaja. Kuten jo lauantaina kerroimme, ovat Özil ja Arsenal päässeet tiettävästi sopuun sopimuksensa purkamisesta reilut viisi kuukautta ennen sen umpeutumista, ja Özil on matkustanut Istanbuliin.

Vaikka uudesta sopimuksesta ei vielä olekaan tiedotetta julkaistu, on Özil jo kommentoinut uutta alkuaan Fenerbahcessa Turkin maanperällä NTV-kanavalle.

– Olen erittäin onnellinen ja innoissani. Aion antaa parhaani, Özil lupasi.

Özil ei ole pelannut otteluakaan sitten viime maaliskuun, eikä häntä nimetty täksi kaudeksi Arsenalin Valioliigan tai Eurooppa-liigan pelaajaryhmään. Siitä huolimatta hän vakuutteli olevansa hyvässä kunnossa.

– Olen harjoitellut koko ajan edustusjoukkueen kanssa. Vähän aikaa sitten kävin Saksassa, ja olin karanteenissa Englantiin palattuani. Silloin tein harjoitukset kotonani. En ole pelannut pitkään aikaan, mutta fyysisesti olen kunnossa, eikä mitään ongelmia ole.

Jo hieman aiemmin antamassaan haastattelussa Özil kertoi olleensa aina Fenerbahcen kannattaja. Nyt yksi haave on siis lähellä toteutumista.

– Kasvoin jo Saksassa Fenerbahcen faniksi. Jokainen saksanturkkilainen, Saksassa kasvava kannattaa jotain turkkilaista seuraa.

– Fenerbahce on Turkille vähän kuin Real Madrid Espanjalle. Se on maan suurin seura, Özil luonnehti.

Lähde: Transfermarkt


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.