Helsingin IFK on solminut vuoden sopimuksen toppari Aldayr Hernándezin kanssa.

Kolumbialaispuolustaja siirtyy HIFK:hon Turun Palloseurasta, jota hän edusti Ykkösessä ja Veikkausliigassa kahdella edeltävällä kaudella. Kaikkiaan Hernández, 25, esiintyi TPS:n paidassa 56 kertaa.

– Veikkausliigatasolla jatkaminen on minulle tärkeä askel uralla. Olen innoissani HIFK:n paidassa pelaamisesta ja haluan pelata hyvän kauden Helsingissä. Joukkueen kanssa tavoitteena on tietysti saavuttaa mahdollisimman korkea sarjasijoitus kauden päätteeksi. Olen työteliäs pelaaja ja tulen antamaan kaikkeni jokaisessa ottelussa ensi kaudella. Lupaan kantaa HIFK:n paitaa ylpeydellä, Hernández kommentoi uuden seuransa tiedotteessa.

– Aldayrilla on takanaan vahva debyyttikausi Veikkausliigassa ja on määrätietoisesti menossa eteenpäin urallaan. Hyvän ja varman puolustuspelinsä lisäksi hän tuo meille uutta osaamista hyökkäyspään erikoistilanteisiin. Etsimme tulevan kauden joukkueeseen ennen kaikkea oikean työmoraalin ja asenteen omaavia pelaajia, ja Aldayr sopii tähän profiiliin mainiosti. Odotamme hänen kuuluvan sarjan kärkitoppareihin ensi kaudella, toteaa HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:lla on Hernándezin myötä kasassa seitsemän pelaajasopimusta ensi kaudeksi.