Helsingin IFK on vahvistanut joukkuettaan espanjalaisella Felipe ”Pipe” Sáezilla, kertoo seura virallisilla kotisivuillaan.

Sáezin sopimus HIFK:n kanssa on voimassa kauden 2021 loppuun saakka. Vasen laitapuolustaja on kotoisin Madridista ja viettänyt suurimman osan juniorivuosistaan Real Madridin kirjoilla.

Aikuisurallaan hän on pelannut pääasiassa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjaportaalla, josta kokemusta löytyy yli 40 ottelun verran.

HIFK on 25-vuotiaan Sáezin ensimmäinen seura Espanjan ulkopuolella.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
Bienvenido a Helsinki, Pipe Sáez!

#HIFKFotboll #Veikkausliiga

Jos ylläoleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

– Olen hyökkäävä pelaaja ja olen aina tykännyt pelata sellaisissa joukkueissa, jotka pitävät palloa paljon. Helsinkiin muuttaminen tuntui hienolta mahdollisuudelta, sillä en aikaisemmin ole pelannut ulkomailla, Sáez kertoi HIFK:n tiedotteessa.

– Kävin keskusteluita HIFK:n kanssa ja sain seurasta hyvän vaikutelman. Odotan jo kovasti kauden alkamista sekä Helsingissä asumista. Olen ymmärtänyt, että tämä on kaunis kaupunki etenkin kesällä.

[readmore from=Veikkausliiga]

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström odottaa monipuoliselta Sáezilta isoja asioita tulevalla kaudella.

– Pipe Sáez tuo vasenjalkaisena puolustajana meille niitä ominaisuuksia, joita olemme halunneet joukkueeseen jo pidemmän aikaa, Lönnström kommentoi.

– Hän pystyy pelaamaan sekä neljän linjassa että wing-backina, joten saamme hänen kauttaan joukkueen peliin uusia ulottuvuuksia viime kauteen verrattuna.

– Uskomme hänen yllättävän monet tulevalla kaudella.