Iloisia uutisia – Joel Pohjanpalo palasi harjoituskentälle

© Kuva: Juha Tamminen

Maanantai toi suomalaisille jalkapallon ystäville iloisia uutisia. Joel Pohjanpalo latasi Instagramin stooreihinsa videon, jossa hän juoksee pallon kentällä harjoituskentällä ja laukoo pallon treenimaaliin. Kuvatekstissä hyökkääjä kertoo palanneensa kentälle 54 päivää jalkaleikkauksensa jälkeen. Stoori löytyy toistaiseksi täältä.

Pohjanpalo kertoi joulukuun alussa kuulumisiaan SuomiFutis-sivustolle ja arveli tuolloin voivansa kenties palata pelihommiin helmikuun alussa. Tämä toive vaikuttaa maanantaisen videon perusteella melko realistiselta.

– Pohjanpalon ohjelmaa kovennetaan. Toivon, että hänen edistymisensä jatkuu siten samaan malliin, Unionin valmentaja Urs Fischer kommentoi lyhyesti Morgenpostille maanantaina.

Pohjanpalon seura Union Berlin on hävinnyt kauden 15 bundesliigaottelustaan vain kaksi ja on sarjassa komeasti viidentenä. Sitä voi hyvin kuvailla kauden suurimmaksi yllättäjäksi tässä vaiheessa. Pohjanpalo pelasi ennen loukkaantumistaan viidessä ottelussa 250 minuuttia ja teki kaksi maalia.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.