Tammikuun siirtoikkuna käynnistyi viime viikolla.

Tammikuussa ei todennäköisesti nähdä suuria pelaajasiirtoja, sillä seurat ovat taloudellisesti haastavassa tilanteessa koronaviruspandemian seurauksena.

Siirtoikkunaan mahtuu kuitenkin mielenkiintoisia ja poikkeavia tapauksia. Sen todisti ainakin belgialaista Royal Antwerpia edustava Didier Lamkel Zé. 24-vuotias Lamkel Zé neuvottelee parhaillaan siirrosta kreikkalaiseen Panathinaikosiin.

Siirtoaan nopeuttaakseen Lamkel Zé osoitti mieltään ja saapui Royal Antwerpin harjoituskeskukseen paikallisvastustaja Anderlechtin pelipaitaan pukeutuneena.

Paikan päältä otettujen kuvien perusteella työntekijät eivät päästäneet kamerunilaislaitahyökkääjää sisään harjoituskeskukseen.

Urallaan Kamerunin paidassa yhden A-maaottelunkin pelannut Lamkel Zé on edustanut Antwerpiä kahden ja puolen vuoden ajan.

HLN:n mukaan Lamkel Zé ei ole kuulunut Antwerpin suunnitelmiin ja pelaaja on harjoitellut viime aikoina seuran B-joukkueen kanssa.

Tällä kaudella Lamkel Zé on pelannut viidesti Antwerpin riveissä. Edellisestä ottelusta on kulunut jo yli kolme kuukautta.

COPA90

@Copa90
Sitting here this morning admiring the pettiness of Royal Antwerp forward Didier Lamkel Zé showing up to training in a rival Anderlecht shirt as he tries to force a move to Panathinaikos.

Of course they didn't let him in.