Lehti: Radamel Falcao poistumassa nykyisestä seurastaan – jatkuvat loukkaantumiset kiusana

© Kuva: Getty Images

Radamel Falcao on jättämässä Galatasarayn taakseen, kertoo turkkilaislehti Sporx.

Galatasarayn seurajohto ja Falcao ottivat tiettävästi hiljattain yhteen, jonka jälkeen turkkilaisjätti ilmoitti Falcaon agentille Jorge Mendesille, että kärjen pitäisi etsiä itselleen uusi seura mahdollisimman pian.

34-vuotias Falcao siirtyi Galatasarayn paitaan puolitoista vuotta sitten, mutta on ollut jatkuvasti loukkaantuneena. Falcao on pelannut seurassa 31 ottelussa, joissa on syntynyt 16 maalia. Tällä kaudella Falcao on tehnyt yhdeksässä ottelussa viisi maalia.

Galatasarayn seurajohto haluaa päästä mahdollisimman nopeasti eroon kallispalkkaisesta kolumbialaiskärjestä ja on valmis maksamaan Falcaon loppusopimuksen palkat ilman sen suurempia ongelmia, jos Falcao löytää itselleen uuden osoitteen.

Siirtohuhuissa Falcaota on yhdistetty etenkin MLS:ään.

Falcao muistetaan parhaiten etenkin Portosta, Atléticosta ja AS Monacosta. Lisäksi Falcao on edustanut myös Manchester Unitedia ja Chelseaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.