Manchester City sai todella huonoja uutisia – ykköstähti Kevin de Bruyne on ainakin kuukauden sivussa

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola sanoo, että joukkueen kantaviin voimiin lukeutua keskikenttäpelaaja Kevin de Bruyne on sivussa tositoimista 4-6 viikkoa takareisivamman takia.

De Bruyne, 29, loukkasi takareitensä keskiviikkona Aston Villaa vastaan ja tuli tunnin kohdalla vaihtoon. Belgialaistähdeltä on jäämässä väliin muutamakin iso ottelu Valioliigassa, sillä City kohtaa ensi kuussa putkeen Liverpoolin, Tottenhamin ja Arsenalin, minkä jälkeen vuorossa on ensimmäinen neljännesvälieräpeli Mestarien liigassa Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Jos de Bruynen toipumiseen menee kaikkiaan kuusi viikkoa, hän on sivussa ainakin yhdeksästä ottelusta. Hän on pelannut tällä kaudella 23 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen 15.

– Meidän on mentävä eteenpäin. En tarkoita, etteikö kukaan tietäisi, kuinka tärkeä pelaaja hän on meille, sanoi Guardiola Sky Sportsin mukaan.

– Valitettavasti häneltä jää väliin tärkeä osuus tästä kaudesta, ja meidän on löydettävä ratkaisu, koska kaikki kärsivät tässä tilanteessa, ja meidän on sopeuduttava.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille