PSG on Leo Messin kintereillä – urheilutoimenjohtaja paljasti: ”Messin kaltaiset huippupelaajat ovat aina kiinnostuksen kohteena”

© Kuva: Getty Images

PSG neuvottelee parhaillaan Neymarin ja Kylian Mbappén kanssa jatkosopimuksista.

Kaksikon sopimukset PSG:n kanssa päättyvät ensi kauden jälkeen ja pariisilasjätti haluaisi luonnollisesti pitää kiinni tähtipelaajistaan, mutta koronaviruspandemian aiheuttamat talousongelmat ovat iskeneet myös PSG:hen.

Jatkosopimusneuvottelut Mbappén kanssa eivät ole tiettävästi edenneet järin hyvin.

Samalla PSG haluaisi kuitenkin vahvistaa joukkuettaan ensi kaudeksi Leo Messillä, jonka sopimus Barcelonan kanssa päättyy jo tämän kauden jälkeen. Messi olisi siten saatavilla ilman siirtosummaa, mutta argentiinalaisen palkka on tähtitieteellinen.

– Pitää paikkansa, että tilanne on hyvin vaikea, mutta jos PSG:llä ei ole varaa pitää kahta tähteään, niin millä seuralla on riittävästi rahaa maksaa palkkoja näille pelaajille? En usko, että millään, PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo totesi France Footballille.

Leonardo otti kantaa myös Messin tilanteeseen ja vahvisti seuran tarkkailevan, mitä hänen kanssa tapahtuu.

– Messin kaltaiset huippupelaajat ovat aina PSG:n kiinnostuksen kohteena. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan oikea aika puhua tai unelmoida siitä.

– Istumme siinä pöydässä, jossa kaikki seuraavat tarkasti Messin tilannetta. Oikeastaan emme istu siinä, mutta tuolimme on varattu siltä varalta, jos se olisi mahdollista. Neljä kuukautta on ikuisuus jalkapallossa etenkin näinä aikoina, Leonardo viittasi Messin Barcelona-sopimuksen päättymiseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.