Real Madridilta jykevä ulostulo – espanjalaisjätti kumosi italialaislehden väitteet siirtokiistasta Internazionalen kanssa

© Kuva: Getty Images

Italialaislehti La Repubblica uutisoi noin viikko sitten, että Internazionale on ajautunut koronaviruksen takia maksuvaikeuksiin.

Milanolaisseuralla on hankaluuksia maksaa pelaajilleen bonuksia, jotka nämä ansaitsivat viime kesänä. Lisäksi Inter ei ole pystynyt La Repubblican mukaan maksamaan Real Madridille Achraf Hakimin 45 miljoonan euron siirtokorvauksen ensimmäistä osamaksua, joka on tietojen mukaan kymmenen miljoonaa euroa.

LUE MYÖS:
La Repubblica: Internazionale on maksuvaikeuksissa – seuraa uhkaa kriittinen rangaistus mestaruustaiston kannalta

Interin seurapomot Giuseppe Marotta ja Alessandro Antonello ovat luvanneet maksaa pelaajiensa bonukset helmikuun 16. päivään mennessä. La Repubblican mukaan Inter on myös yrittänyt neuvotella Real Madridin kanssa Hakimia koskevan osamaksun määräpäivän siirtämisestä tammikuusta maaliskuuhun.

Italialaislehti Corriere dello Sport uutisoi pian La Repubblican julkaisemien tietojen jälkeen, että Real Madrid pohtii nyt sitä, voisiko seura ottaa Hakimin takaisin itselleen, kun Internazionale ei pysty maksamaan siirtokorvausta sovitusti.

Corriere dello Sportin mukaan Inter ja Real Madrid ajautuivat asiassa kiistaan, ja lehti väitti, että Real Madrid vaatii milanolaisia toimimaan takauksenantajan kanssa maksaakseen Real Madridille sovitun korvauksen. Nyt Real Madrid on julkaissut kotisivuillaan tiedotteen, jossa seura kumoaa italialaislehden väitteet.

− Real Madrid haluaa korjata Corriere dello Sportin julkaisemaa uutista, jossa väitetään, että seuran välit Internazionalen kanssa olisivat jännitteiset. Nämä tiedot eivät pidä ollenkaan paikkansa.

− Real Madrid ei ole missään vaiheessa vaatinut Interiltä takuumaksuja. Pelaajasiirron ehdot noudattavat normaaleja standardeja, ja vielä erityisesti tässä tilanteessa, sillä Real Madridin ja Internazionalen väliset suhteet historiallisina seuroina ovat ystävällismieliset, Real Madrid ilmoitti.

Marokon maajoukkuepelaaja Hakimi, 22, siirtyi Real Madridista Interiin viime syyskuussa. Laitapelaaja on tehnyt kuluvalla kaudella Serie A:ssa 18 ottelussa kuusi maalia.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.