Siirtyykö Lionel Messi öljyseuraan? Maajoukkuetoveri toivoo niin: ”Heidän tehtävä on saada hänet vakuuttuneeksi”

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan supertähti Lionel Messi nähdään ensi kaudella uudessa joukkueessa, mikäli hän ei solmi uutta jatkosopimusta katalonialaisseuran kanssa.

33-vuotiaan Messin sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä hän tiettävästi ole halukas allekirjoittamaan uutta sopimusta.

Jo viime kesänä Messi oli lähellä lähtöä Barcelonasta, kunnes seura ja La Liga löysivät sopimusehdoista porsaanreiän. Tämän myötä Messi käytännössä pakotettiin jäämään Barcelona-paitaan sopimuskautensa viimeiseksi kaudeksi.

Manchester City ja Paris Saint-Germain ovat joukkueita, joihin Messi on siirtohuhuissa yhdistetty. Nämä kaksi öljyseuraa ovat myös harvoja, ellei jopa ainoita, joilla olisi varaa maksaa Messille mahtipontista viikkopalkkaa.

Lehtitietojen mukaan City on näistä kahdesta seurasta lähempänä Messin hankintaa, mutta PSG:n keskikenttäpelaaja Leandro Paredes toivoo hartaasti, että Messistä tulisi ensi kaudella hänen seuratoverinsa.

– On luonnollista, että kaikki haluavat Messin joukkueeseensa, mutta se on Leonardon (PSG:n urheilujohtaja) ja seurapresidentin (Nasser Al-Khelaifin) tehtävä saada hänet vakuuttuneeksi liittymään seuraamme, Paredes kertoi lehdistölle.

– Se on myös Leo Messin päätös. Hän valitsee sen minkä kokee parhaakseen, mutta tietysti olisi hienoa, että meillä olisi hänen kaltaisensa pelaaja.