© Kuva: Getty Images

Torino – Fiorentina: Vieläkö voitot kiertävät?

Serie A
Torino – Fiorentina
Perjantai 29.01. klo 21:45

Torinon tilanne putoamisviivalla ei ole helppo. Koko kaudella joukkue on onnistunut nappaamaan vain kaksi voittoa ja se on auttamatta liian vähän, vaikka illan isännät ovat ajoittain epäonnesta kärsineetkin. Fiorentina painiskelee sarjataulukon keskikastissa ja sen helmasyntinä on ollut otteiden heittely – hyvän ja huonon päivän ero on liian iso.

Torinon epäonni on heijastunut myös itseluottamukseen, eikä Marco Giampaolo saanut vuotoherkkää puolustusta ruotuun. Giampaolon tilalle nostettu Davide Nicola debytoi joukkueen peräsimessä viime viikolla Beneventoa vastaan. Torinolaiset olivat paikoitellen hätää kärsimässä, mutta kampesivat itsensä kahden maalin takaa ansaittuun tasapeliin. Nicola toivoo tämän nosteen kantavan myös perjantain ottelussa.

Fiorentina loi viime viikonloppuna nahkansa surullisen Napolille kärsityn murskatappion jälkeen – Crotone kaatui ansaitusti. Violan päivän kuntoa onkin välillä aivan mahdotonta arvailla. Parhaimmillaan joukkue on kuitenkin laadukas jopa kivikovassa Serie A:ssa. Cesare Prandelli on tällä hetkellä siitä onnellisessa asemassa, että hän pystyy laittamaan kentälle optimaalisen kokoonpanon.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu ei ole kaikkein helpoin ennustaa, mutta alisuorittanut Torino ei tunnu altavastaajalta. Niinpä otetaan tasapelivarmistuksella isäntiä kuitille. Vetosuositukseksi kelpaa kevyellä kädellä Tasapeli ei vetoa: Torino kertoimella 1,92.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.