Alfredo Morelos sai törkytempustaan kolmen ottelun pelikiellon

© Kuva: Getty Images

Rangersin tähtihyökkääjä Alfredo Morelos on saanut kolmen ottelun pelikiellon Skotlannin jalkapalloliitolta tallottuaan Hibernianin puolustajaa Ryan Porteousia, kertoo Sky Sports.

HJK:ta kausina 2016-2017 edustanut Morelos, 24, iski ottelun ainoan maalin, kun Rangers voitti Hibernianin viime keskiviikkona Skotlannin liigassa, mutta hän oli esillä myös negatiivisessa valossa astuessaan nappulat edellä Porteousin reidelle.

Kolumbialaishyökkääjä säästyi pelin aikana korteilta, mutta nyt häntä on päätetty rangaista pelikiellolla. Morelos saa automaattisen kahden pelin pannan lisäksi yhden ottelun lisää pelikieltoa, koska hänelle annettiin joulukuussa takautuvasti punainen kortti hänen huitaistua Dundee Unitedin puolustajaa Mark Connollya.

Morelosilta jää pelikieltonsa myötä väliin sarjapelit St Johnstonea, Hamiltonia ja Kilmarnockia vastaan. Hän on joukkueensa kolmanneksi paras maalintekijä tällä kaudella 11 osumallaan. Rangers johtaa Skotlannin pääsarjaa 23 pisteen erolla paikallisvastustajaansa Celticiin.

LUE MYÖS:

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.