Kenny Dalglish: Tästä syystä joukkuekaveritkin pelkäävät Alfredo Morelosia

© Kuva: Getty Images

Jalkapallolegenda Sir Kenny Dalglish käsittelee tuoreessa Sunday Postin kolumnissaan skottiseura Rangersin temperamenttista kolumbialaiskärkeä Alfredo Morelosia, joka on jälleen noussut otsikoihin.

HJK:n entinen maalitykki Morelos teki 1–0-voittomaalin tämän viikon Hibernian-ottelussa, mutta mies saattaa vielä joutua jälkikäteen vaikeuksiin, sillä hänen epäillään talloneen puolustaja Ryan Porteousia.

Dalglish kertoo nähneensä tilanteen ja arvelee, ettei Morelos pyrkinyt välttämään kontaktia. Dalglish yllättyisi, mikäli pelaaja ei saisi pelikieltoa.

– Morelosilla on taitoa, ja hän on huippupelaaja. Puolustajat ympäri maata pelkäävät sitä, mitä hän voisi tehdä heille kentällä lahjakkuutensa ansiosta, hän toteaa.

– Mutta koska hänessä on tämä sytytyslanka – joka palaa koko ajan – hän myös on pelottava joukkuekavereilleen ja managerilleen, koska nämä eivät koskaan tiedä, mitä seuraavaksi on tulossa negatiivisten leimahdusten suhteen.

Dalglishin mukaan Rangersin manageri Steven Gerrard on tukenut Morelosia monta kertaa viimeksi kuluneiden kolmen kauden aikana.

– Mutta sen täytyy olla turhauttavaa hänelle, kun pelaaja päätyy pelikieltoon välikohtauksista, jotka olisivat vältettävissä.