Juventus tiedotti tiistaina, että seuran kuluvasta kaudesta tehdään dokumenttisarja, joka julkaistaan Amazon Prime Videossa vielä tämän vuoden aikana.

All or Nothing: Juventus -dokumenttisarjassa tullaan näkemään kaikkea sellaista, mitä et normaalisti näkisi. Sarja vie katsojat hämmästyttävälle ja jännittävälle matkalle, joka syvenee kauden kaikkiin vaiheisiin.

Kameroiden välityksellä pääset muun muassa Allianz-stadionille sekä Juventuksen harjoituskeskukseen. Samalla näet, mitä kentän ulkopuolella tapahtuu ja voit oppia seuran elämästä ja identiteetistä enemmän kuin koskaan ennen. Sarjassa ei seurata pelkästään edustusjoukkuetta ja sen pelaajia, vaan myös seurajohtoa ja muuta henkilökuntaa.

Amazon on aiemmin tehnyt vastaavanlaiset dokumenttisarjat Manchester Citystä (2018) ja Tottenhamista (2020).

Tämä on uusi askel eteenpäin seuramme jatkuvassa kehityksessä, Juventuksen liiketoiminnanjohtaja Giorgio Ricci sanoi seuran verkkosivuilla.

– Yhteistyö Amazon Prime Videon kanssa sopii täydellisesti kahden menestyvän tuotemerkin välille, joilla on maailmanlaajuinen ulottuvuus ja jatkuva halu haastaa, muuttaa ja luoda innovatiivisella tavalla.

– Odotamme innolla, että näytämme maailmalle, mitä Juventus-brändi todella on ja mitä se todella tarkoittaa.

Trailerin tulevasta dokumenttisarjasta näet alla olevasta videosta. Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.