Siirtomarkkinoiden suurimmat uutiset tulossa? – Kylian Mbappén ja Neymarin tulevaisuudesta lisätietoa

© Kuva: Getty Images

Kylian Mbappé ja Neymar kuumentavat taatusti kesän siirtomarkkinoita – jos markkinoille asti päätyvät.

22-vuotias Mbappé ei ole toistaiseksi halunnut tehdä jatkosopimusta PSG:n kanssa. Hänen nykyinen sopimuksensa umpeutuu kesällä 2022 ja jos ei PSG miehen nimeä jatkopahviin saa, Mbappé on käytännössä pakko myydä tulevana kesänä. Suunnaksi on uumoiltu Real Madridia.

PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo kommentoi asiaa Le Parisienille.

– Olen ollut yllättynyt Mbappén ympärillä velloneista [siirto-]huhuista. Hänellä on yhä vuosi sopimusta jäljellä. Hänen asemansa seurassa kasvaa jatkuvasti ja hän ottaa koko ajan enemmän vastuuta, Leonardo sanoi.

– Olemme neuvotelleet hänen kanssaan nyt jonkin aikaa, ja nyt on tullut päätöksenteon aika. Tulemme tekemään päätöksen pikapuoliin.

Neymaria – jonka sopimus päättyy yhtä lailla kesällä 2022 – on niin ikään huhuttu lähteväksi. Neymar on kaivannut vuosien saatossa takaisin Barcelonaan, mutta viimeisen vuoden aikana mieli on tiettävästi muuttunut. Nyt vaikuttaa todennäköisemmältä, että 29-vuotiaan brasilialaisen ura jatkuu PSG:ssä.

– Neuvottelut ovat edenneet hyvään suuntaan. Sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu. Yritämme saada neuvottelut maaliin mahdollisimman pian, Leonardo sanoi.

Leonardo kertoi, että seura pyrkii tekemään kaksi muutakin jatkosopimusta.

– Pyrimme jatkosopimuksiin myös Ángel Di Marían ja Juan Bernatin kanssa. Yritämme siis tehdä sopimukset näille kaikille neljälle.

PSG:n pelaajista Julian Draxlerin ura sen sijaan jatkunee jossain muualla tämän kauden jälkeen. Saksalaisen sopimus päättyy tähän kauteen.

– Hän on saanut vähän vähemmän peliaikaa viime vuosina, Leonardo kommentoi.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!