Manchester City kaatoi Borussia Mönchengladbachin rutiinilla – tämä vaihtopenkki on täysin uskomaton!

© Kuva: Getty Images

Manchester City aloitti pudotuspeliparinsa Borussia Mönchengladbachia vastaan vieraskentällä, ja otti kotiin viemisikseen 0-2 -voiton.

Budapestin Puskás Arénan täyspotti oli joukkueelle jo 19. perättäinen voitto, ja Pep Guardiolan operoima kone tuntuu nyt jyskyttävän vastustamattomasti. Manchester Cityn joukkue voittaa, olipa sen avauskokoonpano seuran tämän hetkisistä pelaajsta muodostettuna mikä tahansa – tämä nähtiin muun muassa siinä, miten Ilkay Gündogan ”paikkasi” loukkaantunutta Kevin De Bruyneä hiljattain. Lomittamisen ohessa irtosi Valioliigan kuukauden pelaaja -palkinto.

Bundesliigassa tällä hetkellä sijaa kahdeksan pitävästä Borussiasta ei ollut tämän koneen pysäyttäjäksi, vaikka se ei ollutkaan käynnissä läheskään täysillä sylintereillä.

Valioliigan mestaruutta kohti marssivan joukkueen vaihtopenkki keskiviikon pelissä kertoo melko paljon. Siltä löytyivät ottelun alussa muiden muassa sellaiset nimet kuin Sergio Agüero, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Fernandinho, John Stones ja Ferran Torres. Joukkue teki lopulta kolme vaihtoa, joista kaksi vasta 80. minuutilla.

– Tässä kilpailussa meillä on monia mahdollisuuksia, mutta meidän on oltava entistä kliinisempiä, manageri Pep Guardiola vaati edelleen.

– Kokonaisuutena esitys oli hyvä, ja pystyimme kontrolloimaan peliä. Emme valitettavasti käyttäneet riittävästi paikkojamme hyväksi. Jotta menestymme tässä kilpailussa, meidän on parannettava tällä osa-alueella.