Norwichin valmentaja ylistää Teemu Pukkia maasta taivaaseen: ”Hän on tämän sarjan paras hyökkääjä”

© Kuva: Getty Images

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke sanoo, että Teemu Pukki on palannut parhaimmilleen.

Pukki, 30, pelasi vuoden alussa viisi ottelua putkeen maaleitta, mutta kolmessa viimeisimmässä pelissä osumia on syntynyt yhteensä neljä kappaletta. Suomalaishyökkääjä komeilee tuttuun tapaan Norwichin sisäisen maalipörssin kärjessä, ja Kanarialinnut johtaa Englannin Mestaruussarjaa seitsemän pisteen erolla Brentfordiin.

Farke ylisti Pukkia Huuhkajien tähtihyökkääjän tehtyä viikonloppuna Norwichin voittomaalin Rotherham Unitedia vastaan.

– Hän on uskomattoman terävällä päällä. Minusta hän on tämän sarjan paras hyökkääjä. Olen iloinen siitä, että hän on palannut takaisin parhaaseen kuntoonsa, ja jos hän jatkaa tätä mallia, niin häntä vastaan on mahdotonta pelata. En tiedä, onko hän koskaan ollut paremmassa vedossa, sanoi Farke Pink Unin mukaan.

– Hän on tehnyt monta, monta maalia sarjan kärkijoukkueelle ja hänen työmääränsä joukkueen eteen on uskomaton. Kyllä, hän olisi voinut tehdä kolme tai neljä maalia [Rotherhamia vastaan], mutta näin on käynyt ennenkin.

– Hän hukkasi luultavasti uskomattoman määrän paikkoja, kun hän voitti kultaisen kengän ja oli Mestaruussarjan paras pelaaja (kaudella 2018-19).

– Jos hän iskisi jokaisesta paikasta sisään, niin hänellä olisi kauden päätteeksi sata maalia. Sama koskee [Mohamed] Salahia ja [Robert] Lewandowskia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.