Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi muistetaan jalkapallopiireissä parhaiten AC Milanin taustalta, mutta nykyisin Berlusconi häärii Serie B:ssä pelaavan AC Monzan pääomistajana. Monza taistelee noususta ensi kaudeksi Serie A:han, sillä se on tällä hetkellä sarjassa toisena.

Berlusconi ja hänen uskottu kollegansa, johtokunnan puheenjohtaja Adriano Galliani ovat jo hankkineet joukkueeseen kaksi nimekästä vahvistusta, Kevin-Prince Boatengin ja Mario Balotellin. Monien mielestä miesten parhaat vuodet voivat olla jo ehkä takanapäin, mutta ainakin Serie B:n tasolle duo on äärimmäisen valovoimainen.

France Footballin ja Gazzetta dello Sportin mukaan haussa on nyt kuitenkin jo kolmas megaluokan tähtipelaaja. Hän on Bayern Münchenin pitkäaikainen johtotähti ja seuraikoni Franck Ribéry, joka edustaa tällä hetkellä Serie A:n Fiorentinaa.

37-vuotias Ribéry ei ole vielä valmis laittamaan nappiksia naulaan, vaan haluaa jatkaa uraansa. Sopimus Fiorentinan kanssa umpeutuu kesällä, ja mikäli jatkosopimusta ei synny, on Monza kiinnostunut hankkimaan ranskalaisen riveihinsä. Ensisijainen toive on kuitenkin jatkaa Firenzessä edelleen.

[readmore from=Ribery-Franck]

– Olen onnellinen ja tyytyväinen Firenzessä, ja viihdyn seurassa. Jatkanko täällä? Sitä pitää kysyä seuralta. Minä olen käytettävissä, joten se on kysymys seuralle, Ribéry sanoi äskettäin Sky Sport Italian haastattelussa.

Ribéry on pelannut tällä kaudella Fiorentinassa 17 sarjaottelua. Niissä hän on tehnyt yhden ja syöttänyt viisi maalia. Monza tavoitteli häntä tiettävästi riveihinsä jo tammikuussa, mutta tuloksetta. Lähteiden mukaan Ribéry voisi kuvitella myös palaavansa takaisin Saksaan.

Lähde: Sport1