Surkein alku qatarilaisomistuksen aikana – näin Mauricio Pochettinon pesti PSG:ssä on lähtenyt käyntiin

© Kuva: Getty Images

PSG:n kausi Ligue 1:ssä on sujunut varsin haastavasti – ainakin huomioidessa menneet kaudet.

Seura on sarjataulukossa vasta kolmantena. Sarjakärki Lille on karannut neljän pisteen päähän ja toisena oleva Lyon on pisteen PSG:tä edellä.

Sunnuntaina AS Monaco haki täyden pistepotin Pariisista voitettuaan PSG:n 2-0.

PSG on hävinnyt tällä kaudella jo kuudesti Ligue 1:ssä. PSG ei ole koskaan qatarilaisomistuksen aikana hävinnyt yhtä monta kertaa sarjassa, vaikka kuluvaa kautta on vielä 12 ottelua jäljellä.

Mauricio Pochettino saapui vuodenvaihteessa PSG:n peräsimeen. Pochettino on valmentanut PSG:tä yhdeksässä sarjaottelussa, joista saldona on kuusi voittoa, kaksi tappiota ja yksi tasapeli.

Yksikään PSG:n valmentaja ei ole aloittanut pestiään seurassa yhtä heikosti qatarilaisomistuksen aikana. Carlo Ancelotti keräsi ensimmäisessä yhdeksässä sarjaottelussa Pochettinon tapaan 19 pistettä, mutta Ancelottin PSG:llä oli huomattavasti parempi maaliero.

– Yritämme voittaa sarjamestaruuden niin pitkään kuin se on matemaattisesti mahdollista. Meidän on etsittävä syitä sille, miksi kärsimme tällaisia tappioita. Minulla on suurin vastuu, Pochettino myönsi sunnuntaisen AS Monaco -tappion jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.