Synkkiä pilviä Pariisin taivaalle – jääkö Neymarilta taas Mestarien liigan huippumatsi väliin?

© Kuva: Getty Images

PSG raivasi keskiviikkona tiensä Ranskan Cupin 32 parhaan joukkoon, kun se kaatoi vieraskentällä Caenin 1-0 Moise Keanin tekemällä maalilla. Voittoon jäi kuitenkin kitkerä sivumaku, sillä Keanin maalin syöttänyt Neymar joutui jättämään kentän tunnin kohdalla loukkaantumisen vuoksi. Hänen paikkansa otti Kylian Mbappé.

Brasilialaisen supertähden loukkaantuminen tulee erittäin ikävään paikkaan, sillä PSG kohtaa jo ensi tiistaina Mestarien liigan huippuottelussa vieraskentällä Barcelonan. PSG:ltä joutui jo loukkaantumisen vuoksi ottelusta sivuun Ángel di Maria, ja nyt pelkona on, että Neymaria odottaa sama kohtalo. Neymar on kärsinyt jo useana vuonna loukkaantumisista juuri kevään ratkaisupelien koittaessa.

Neymarin loukkaantuminen osui vasemman reiden lähentäjälihakseen. Hän poistui pelaajatunneliin heti kentältä poistuttuaan, jalkaansa ontuen. Neymar ei myöskään seurannut ottelua loppuun stadionilla, vaan poistui paikalta jo ennen muuta joukkuetta.

Pelitoveri Moise Kean ei ollut tähden tilanteesta huolissaan, mutta ennen tarkempia tutkimuksia huoli varmaan painaa monia.

– Kaikki on hyvin. Hän on valmis. Neymar tulee olemaan valmis seuraavaan otteluun, Moise Kean sanoi Eurosportille pelin jälkeen.

L’Équipen toimittaja David Aiello ei ollut arviossaan lainkaan yhtä optimistinen.

– Tutkimukset tehdään joko tänä iltana tai huomisaamuna, mutta PSG on pessimistinen Barca-ottelun suhteen. Tällä hetkellä ohuet toiveet ovat kuitenkin yhä olemassa, Aiello arveli.

PSG-valmentaja Mauricio Pochettino jätti monta joukkueen runkopelaajaa penkille, mutta Neymar oli joukkueensa avauskokoonpanossa, kapteenin nauha käsivarressaan.

– En kadu, että päätin peluuttaa Neymaria. Hän oli pelikunnossa. Tällaista sattuu, Pochettino totesi pelin jälkeen.

Neymar itse tyytyi kommentoimaan tapahtunutta Twitterissä uskonnollisella viestillä, jossa hän julisti ”kunniaa ja ylistystä Jumalalle kaikkina hetkinä”.

Barcelonan ja PSG:n välisen pudotuspelitaiston toinen osaottelu pelataan Pariisissa 10. maaliskuuta.

Lähteet: Goal, L’Équipe ja Daily Mail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.