Valioliiga
Aston Villa – Wolves
Lauantai 06.03. klo 19:30

Lauantaina on luvassa keskikastin Valioliigamatsi, kun Aston Villa ja Wolverhampton ottelevat Villa Parkilla. Molemmilla on hyökkäyspäässä ongelmia: Villalta puuttuu todella tärkeä palanen Jack Grealishin loukkaannuttua ja Wolves on jo pidempään joutunut pärjäämään ilman Raúl Jimeneziä. Tämä laskee vääjäämättä ottelun maaliodottamaa.

Viikolla Villan saamattomuus hyökkäyspäässä kulminoitui tappioon Sheffield Unitedille, vaikka vierailla oli miesylivoima yli puoli tuntia. Ilman Grealishin taitavia nousuja Dean Smithin suojattien hyökkäyspeli on sangen yksioikoista ja ennalta-arvattavaa. Toisaalta puolustuksen Smith on pystynyt järjestämään hyvin, joten omissa ei soi liikaa. Puolustuksesta pois on Matthew Cash.

Wolvesilta Jimenezin lisäksi puuttuvat Daniel Podence, Marcal ja hyvin todennäköisesti myös Willy Boly. Viikolla Wolves sinnitteli pitkään Manchester Cityn kanssa, mutta lopussa kyyti oli kylmää ja viimeisellä kympillä omiin meni peräti kolme maalia. Lauantaina vastassa ei ole samanlaista hyökkäysarsenaalia, ja Nuno Espirito Santon lähtökohtana peliin lienee pitää vastustaja poissa vaarallisilta maalipaikoilta.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilta puuttuu yläkerrasta syömähampaat ja tällä hetkellä pärjätään parhaiten pitävän puolustuksen kautta. Odotettavissa ei ole mitään maalijuhlia ja siihen liittyy illan tipsikin. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,74. Kerroin kattaa riskin vallan komeasti.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO