Barcelonan uusi puheenjohtaja innostui Lionel Messin teosta: ”Se kertoi paljon”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan puheenjohtajaksi valittu Joan Laporta on vakuuttunut siitä, että Lionel Messi haluaa jatkaa seurassa pelaamista.

Kuudesti maailman pelaajaksi valittu Messi, 33, on edustanut Barcelonaa koko ammattilaisuransa ajan, mutta hänen sopimuksensa katalonialaisjätin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen.

Laporta käytti hyvää suhdettaan Messiin yhtenä valttikorteistaan puheenjohtajakisassa. Ennen valintaansa hän sanoi jopa, että uskoo Messin lähtevän Barcelonasta, jos joku toinen ehdokkaista voittaisi.

Sunnuntaina myös Messi kävi antamassa äänensä puheenjohtajavaaleissa, mikä oli Laportan mielestä lupaava merkki. Kaikkiaan ääniä annettiin 55 611 kappaletta, joista noin 54 prosenttia meni Laportalle.

– Se kertoi paljon, kun näimme Lionel Messin tulevan äänestämään tänään ja osallistumaan, kommentoi Laporta Goalin mukaan.

– Hän debytoi Barcelonan juniorijoukkueessa 20 vuotta sitten. Kun näimme maailman parhaan pelaajan tulevan tänään äänestämään, se oli selkeä merkki siitä, mitä jatkuvasti sanomme. Leo rakastaa Barçaa.

– Maailman paras pelaaja rakastaa Barçaa, ja minä toivon, että se on merkki siitä, että hän jää Barcelonaan. Sitä me kaikki haluamme.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.