”Hänestä voi kehittyä manttelinperijäni” – Näin Pelé vertasi Kylian Mbappéa itseensä

© Kuva: Getty Images

Kylian Mbappé on noussut viime vuosien aikana maailman parhaiden pelaajien joukkoon.

22-vuotias ranskalaishyökkääjä on tehnyt nuoresta iästään huolimatta ammattilaisurallaan jo 159 maalia, joista 143 on syntynyt seurajoukkueissa ja 16 Ranskan A-maajoukkueessa.

Mbappé kuuluu jo PSG:n seurahistorian parhaimpien maalintekijöiden joukkoon.

Jalkapallolegenda Pelé vertasi Mbappéa itseensä Sportweekin haastattelussa.

– Mbappésta voi kehittyä manttelinperijäni ja olen ihan tosissani. Näen itseni katsoessani hänen peliesityksiään. Hän on niin nopea. Hän on nopeasti ajatteleva hyökkääjä. Pallon saadessaan hän jo tietää, mitä aikoo tehdä sen kanssa.

– Mbappé tietää, minne juosta pallon kanssa ja minkälaisia peliliikkeitä on tehtävä saadakseen parhaan itsestään irti. Ne ovat tärkeitä ominaisuuksia jalkapallossa. Sen lisäksi hän on nopea juoksemaan ja taitava pallon kanssa – eli juuri kuin minä.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Pelé kehuu Mbappéa. Vuonna 2019 Pelé väitti Mbappén olevan hänelle kateellinen.

– Hän on järkevä, nopea ja ennalta-arvaamaton. Monet pelaajat ovat teknisesti hyviä, mutta hän pelaa ennalta-arvaamattomalla tavalla. Mbappé ansaitsee voittaa Ballon d’Orin. Hän on kateellinen minulle, jonka vuoksi hän yrittää imitoida ja matkia minua kentällä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.