Huuhkajat johtaa Sveitsiä vieraskentällä – Joel Pohjanpalo iskenyt kaksi maalia

© Kuva: Juha Tamminen

Sveitsi isännöi parhaillaan Huuhkajia ystävyysottelussa. Ottelu pelataan St. Gallenissa Sveitsissä.

Huuhkajat johtaa ottelua tauolla 2-1. Joel Pohjanpalo on vastannut Huuhkajien molemmista maaleista.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva peluuttaa Sveitsi-ottelun avauskokoonpanossaan vähemmän peliaikaa tällä maajoukkuetauolla saaneita pelaajia.

Sveitsi nappasi johtoaseman itselleen 21. minuutilla. Mario Gavranovic siirsi pallon noin viiden metrin etäisyydeltä ohi Jesse Jorosen. Gavranovicin maaliin johtanut tilanne lähti siitä, kun Daniel O’Shaughnessyn puskuyritys epäonnistui ja Xherdan Shaqiri pääsi juoksemaan vapaasti Huuhkajien boksiin.

Pohjanpalo toi Huuhkajat tasoihin kymmenisen minuuttia myöhemmin. Onni Valakari lähetti kulmapotkun boksiin ja Pohjanpalo puski pallon maaliin. Viitisen minuuttia ennen avausjakson päätöstä Huuhkajille tuomittiin rangaistuspotku, kun Valakari kaadettiin boksin sisällä. Pohjanpalo ampui varmasti pallon maaliin ja Huuhkajat johtoon.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?