Huuhkajat joutui tekemään aikaisen vaihdon ikävän vamman takia – kirosanoja ei säästelty

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat koki ikävän takaiskun heti Ukraina-ottelun alkuvaiheilla, kun Albin Granlund joutui jättämään kentän päävamman takia. Ottelu päättyi lopulta 1-1-tasapeliin, lue raportti!

Granlund joutui jättämään kentän jo 17. minuutilla, kun pallo osui ottelun alkuhetkillä kulmapotkussa häntä suoraan kasvoihin. Tärsky oli sen verran kova, ettei mies voinut jatkaa peliä. Granlundin tilalle vaihdettiin Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan avauksessa pelannut Nikolai Alho.

Granlund oli todella harmissaan tullessaan vaihtoon ja kirosanat tallentuivat tv-kuviin. Granlundille avauksen paikka Huuhkajissa on ollut viime aikoina harvinaisempaa herkkua, joten pettymys oli varmasti kova. Vaihdon hetkellä tilanne oli 0-0.

Granlund edustaa seuratasolla puolalaista Stal Mieleciä. Alho pelaa seuratasolla MTK Budapestissä, johon hän siirtyi HJK:sta viime veikkausliigakauden jälkeen.