Huuhkajien tehomies palannut harjoituksiin – viikonloppuna pelaaminen epävarmaa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkäävä keskikenttäpelaaja Fredik Jensen on palannut Augsburgin harjoituksiin, kertoo Kicker.

Jenseniltä, 23, meni iso osa kauden ensimmäisestä puoliskosta sivu suun nilkkavamman takia. Loukkaantumisensa jälkeen hän ehti palata kentille neljän ottelun ajaksi, kunnes hän loukkasi reitensä, mikä on pitänyt hänet sivussa kuudesta viimeisimmästä sarjapelistä.

Augsburg kohtaa ensi lauantaina Hoffenheimin Saksan Bundesliigassa, mutta vielä ei ole varmaa, ennättääkö Jensen pelikuntoon viikonloppuun mennessä. Kickerin mukaan hän on osallistunut jo joukkueharjoituksiin, mutta vain osittain, eikä Augsburgilla ole tapana hoputtaa loukkaantumisesta kärsineitä pelaajia takaisin tositoimiin.

Kaikkiaan Jensen on pelannut tällä kaudella kymmenessä ottelussa tehden niissä yhteensä kaksi maalia.

Maajoukkuetehtävissä hänet on totuttu näkemään todella tehokkaana, mutta meneillään olevalle maajoukkuetauolle häntä ei loukkaantumisensa takia kutsuttu. Jensen on pelannut Huuhkajissa 16 ottelua ja iskenyt niissä yhteensä seitsemän osumaa.