Huuhkajien kapteeni ja keskikenttäpelaaja Tim Sparv joutuu jättämään meneillään olevan maajoukkuekomennuksen kesken polvivamman takia, kertoo Palloliitto tiedotteessaan.

Sparv, 34, jätti torstain palauttavan joukkueharjoituksen väliin ja teki korvaavan harjoituksen oman ohjelmansa mukaan. Hänen polvensa kipeytyi kuitenkin lisää, ja perjantaiaamuna tehdyissä kuvauksissa polvesta löytyi pienen operaation vaativa vamma.

Arvioiden mukaan vamma ei ole paha ja lepoa on tulossa muutama viikko. Se estää kuitenkin pelaamisen tulevassa MM-karsintaottelussa Ukrainaa vastaan ja ensi viikon ystävyysottelussa Sveitsiä vastaan.

– Todella harmi jättää leiri kesken. Polveni leikataan todennäköisesti ensi viikolla, mutta toipumisennuste on lyhyt, kommentoi Sparv.

– Paljon tsemppiä joukkueelle tuleviin peleihin. Olen vahvasti hengessä mukana ja luotan Huuhkajiin tulevissa peleissä täysin.

Sparv tuli viime keskiviikkona 82. minuutilla vaihdosta kentälle, kun Huuhkajat pelasi 2-2-tasapelin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Kaikkiaan hän on esiintynyt A-maajoukkuetasolla 80 kertaa.

Huuhkajien joukkuetta ei täydennetä ainakaan tässä vaiheessa.

Kaikki Suomen ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Viaplaysta, V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä ilmaiseksi Viafreesta.