Suomen A-maajoukkue piti torstaiaamupäivällä palauttavan harjoituksen Olympiastadionilla, kun takana oli keskiviikon raskas iltapuhde Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Tim Sparv ei ollut ollenkaan mukana Huuhkajien harjoituksissa.

SuomiFutis-sivuston toimittaja Eetu Ikola oli paikan päällä seuraamassa harjoituksia. Sparvia ei kuitenkaan kentällä näkynyt. Kaikki muut pelaajat olivat harjoituksissa mukana.

– Sparv ei osallistunut harjoituksiin. Sain myös vahvistuksen, ettei hän ollut tänään ollenkaan paikalla. Minulle kerrottiin, että ”valitettavasti ei ollut (paikalla)”, Ikola raportoi Olympiastadionilta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Eetu Ikola

@eetuikola
Kapteeni Tim Sparv ei ”valitettavasti” osallistunut tänään Huuhkajien harjoituksiin. ❌

Pelikunto sunnuntain Ukraina-ottelun alla on toistaiseksi arvoitus. ⚠️
#Huuhkajat #MMkarsinnat

Sparv aloitti keskiviikon ottelun vaihtopenkiltä, mutta tuli kentälle ottelun lopussa 82. minuutilla Joni Kaukon tilalle. Sparvin poissaolosta ei annettu enempää tässä vaiheessa tietoa.

HUOM! Perjantaina Huuhkajat varmisti, että Tim Sparv jättää maajoukkuekomennuksen kesken. Lue aiheesta lisää tästä.

Huuhkajat harjoittelee vielä perjantaina Suomessa, jonka jälkeen joukkue matkustaa Ukrainaan. Ottelu Ukrainaa vastaan pelataan tulevana sunnuntaina kello 21.45.

LUE MYÖS:

Kaikki Suomen ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Viaplaysta, V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä ilmaiseksi Viafreesta.

Muokattu 26.3. klo 11.44: Lisätty Huuhkajien antama tieto siitä, että Sparv jättää maajoukkuekomennuksen kesken.