Huuhkajat avasi MM-karsintaurakkansa keskiviikkona 2-2-tasapelillä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan (lue otteluraportti).

Helsingin Olympiastadionilla pelatun kamppailun lopputulos ei miellyttänyt vierasjoukkueen tähtipelaaja Miralem Pjanicia, joka vei Bosnia-Hertsegovinan johtoon Jesse Jorosen torjuman rangaistuspotkun jälkeen pelin 55. minuutilla.

LUE MYÖS: Pitäisikö Jesse Jorosen olla Huuhkajien ykkösmaalivahti? Markku Kanerva: ”Kysy Antti Niemeltä”

Espanjalaisjätti Barcelonaa edustava Pjanic, 30, kritisoi ottelun jälkeen myös Olympiastadionin nurmea.

– Kenttä ei ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa peliä varten, tokaisi Pjanic ottelun jälkeen bosnialaislehti Avazille.

– Olisimme voineet saada ottelusta enemmän irti. Halusimme ainakin, mutta valitettavasti emme onnistuneet. Etenkin ensimmäisellä puoliajalla saimme paljon hyviä maalipaikkoja.

– Halusimme voittaa hinnalla millä hyvänsä. Mutta kun et voi voittaa, on tärkeää välttyä tappiolta. Teimme parhaamme saadaksemme ottelusta edes yhden pisteen menetettyämme johdon.

Bosnia-Hertsegovinan maalivahti Ibrahim Sehic ja myöhäisen tasoitusmaalin tehnyt laitahyökkääjä Miroslav Stevanovic jakoivat myös ajatuksensa ottelusta.

[readmore from=Huuhkajat]

– Mielestäni pelasimme yhden viime aikojen parhaista otteluistamme, sanoi Sehic.

– Pallo pysyi meidän hallussa, loimme maalipaikkoja, mutta päästimme naiivisti kaksi maalia. Tämä piste voi tarkoittaa meille paljon. Kaikki on yhä täysin auki.

– Päästimme kaksi typerää maalia, mutta kun katsoo kokonaisuutta, pidän lopputulosta realistisena, lisäsi Stevanovic.

LUE MYÖS: