Huuhkajien MM-karsintojen avausottelu Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan on täydessä vauhdissa. Ottelu oli 66 minuutin pelin jälkeen 1-1-tilanteessa.

Lopulta ottelu päättyi 2-2. Pukki teki myös Suomen toisen osuman. Lue otteluraportti tästä!

Miralem Pjanic vei vierasjoukkueen johtoon 55. peliminuutilla. Erinomaista ottelua pelaava Jesse Joronen torjui Barcelonan pelintekijän rangaistuspotkun, mutta paluupallon tielle suomalaisvahti ei enää ehtinyt.

Rangaistuspotku vihellettiin, kun peliväline pomppi Nikolai Alhon epäonnistuneen purkupallon jälkeen Jukka Raitalan käteen. Hidastuksen perusteella pallo näytti kuitenkin osuneen Raitalaa vain olkapäähän.

Valkopaidat eivät takaiskusta kuitenkaan lannistuneet, vaan kampesivat saman tien tasoihin.

Bosnian rangaistusalueelle vasemmalta murtautunut Alho laukoi voimalla ylärimaan, jonka jälkeen Joni Kauko puski pallon Teemu Pukille.

Suomalaistykki ei hyvältä tontilta epäonnistunut, vaan laukoi pallon ilmasta vasempaan alakulmaan pelin 58. minuutilla.

Pukki on Suomen A-maajoukkueen maalitilastoissa nyt vain yhden osuman päässä Mikael Forssellista (Forssellilla 29 maalia ja Pukilla 28).

Huuhkajat

@Huuhkajat
58' TEEMU PUKKI OSUU TAAS! 🔥 Alho haastaa laidalta ja laukoo ylärimaan, pallo jää pomppimaan boksiin ja Pukki viimeistelee tasoitusmaalin! [1-1] #Huuhkajat #FINBIH