Valioliiga
Manchester City – Wolves
Tiistai 02.03. klo 22:00

Voitosta voittoon purjehtiva Manchester City saa tiistaina vastaansa Wolverhamptonin. Kaula paikallisvastustaja Unitediin venyi viikonloppuna jo kahdentoista pisteen mittaiseksi, eikä United tule pääsemään iskuetäisyydelle, vaikka kaataisikin Citizensin ensi viikonlopun paikallispelissä. Wolvesin asema sarjataulukon keskikastissa on vakaa, eikä joukkueen loppukauteen ole odotettavissa ihmeellisyyksiä.

West Ham koetteli Cityn 20 ottelun mittaista voittoputkea tosissaan lauantaina, mutta lopulta City vei pisteet puolivillaisen esityksen jälkeen. Pep Guardiolalla on varaa muuttaa avauskokoonpanoaan ottelusta toiseen, sillä terveystilanne on mainiolla tolalla: ainostaan Nathan Ake on tällä hetkellä sivussa. Cityn alakerta on tällä hetkellä kenties vahvempi kuin koskaan: joukkueelle on tehty Valioliigassa tällä kaudella ainostaan 16 osumaa.

Wolvesilla on puolestaan sanomista hyökkäystehoissaan, sillä joukkue on scorannut Valioliigassa vain noin maalin per ottelu. Toki tälläkin hetkellä tärkeä kärkipelaaja Raúl Jimenez on loukkaantuneena, kuten myös Willy Boly, Marcal sekä Daniel Podence. Wolvesilla on Etihadilta hyviä muistoja, sillä viime kaudella joukkue haki vastaavassa ottelussa Cityltä pisteet. Tällä kertaa vastaava suoritus olisi todella iso yllätys.

Lyö vetoa ottelusta:

Wolvesin maaliodottama on tässä ottelussa hyvin alhainen, eikä Citykään välttämättä mitään murskajaisia ole järjestämässä. Parhaalta idealta vetopuolella tuntuu tähän otteluun niukkamaalisuus, sillä maalin tai kahden maalin kotivoitto ilman takaiskuja on hyvin realistinen skenaario: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,16.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO