Mitä ihmettä? Serie A:ssa peruttiin ottelu, kun vierasjoukkue ei saapunut paikalle – ohjeiden noudattaminen saattaa viedä jopa sarjapaikan

© Kuva: Getty Images

Tiistai-illalle merkitty Serie A:n ottelu Lazio-Torino jouduttiin perumaan. Vierasjoukkue Torino ei koskaan saapunut Roomaan. Terveysviranomaiset olivat asettaneet Torinon joukkueen koronakaranteeniin, koska kahdeksalta joukkueen pelaajalta oli otettu positiivinen koronanäyte.

Myös Torinon edellinen peli jätettiin pelaamatta viisi päivää sitten. Serie A olisi halunnut, että ottelu Laziota vastaan olisi pelattu kaikesta huolimatta.

Kotijoukkue oli nimennyt kokoonpanon otteluun ja saapui kotistadionille normaalisti. Ottelu peruttiin vasta 45 minuuttia alkuperäisen alkamisajan jälkeen.

Serie A:n sääntöjen mukaan Laziolle tuomitaan 3-0-voitto ja Torino menettää rangaistukseksi yhden pisteen.

Pistemenetys voi olla Torinolle kohtalokas. Joukkue on juuttunut sarjan häntäpäähän ja on vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Torino on voittanut koko kaudella vain kolme ottelua.

Aikaisemmin tällä kaudella Serie A:n ottelu Juventus – Napoli peruttiin samaisesta syystä. Napoli teki kuitenkin valituksen ja sai siirrettyä ottelun uuteen ajankohtaan.

Lähde: BBC