”Niihin meidän täytyy iskeä” – näillä keinoilla Huuhkajien Joel Pohjanpalo uskoo Ukrainan kaatuvan

© Kuva: Juha Tamminen

Joel Pohjanpalo uskoo Suomella olevan keinot Ukrainan kaatoon. Huuhkajat kohtaa sunnuntaina MM-karsintalohkonsa kakkossuosikin vieraskentällä.

Suomi jäi ensimmäisessä karsintaottelussaan 2-2-tasatulokseen Bosniaa ja Hertzegovinaa vastaan. Vaikka Ukraina lähtee sunnuntain kamppailuun suosikkina, Union Berliniä seuratasolla edustava Pohjanpalo luottaa Huuhkajien yllätyssaumaan.

– Ukraina on lahjakas ja teknisesti taitava joukkue. Kohtaamme hyvin aggressiivisen kotijoukkueen heidän kotiavauksessaan, Pohjanpalo arvioi karsintaottelua edeltäneessä etäpressissä.

– Meidän täytyy puolustaa erittäin hyvin ja tiiviisti, emmekä voi pelata itseämme tyhmästi ulos. Ukraina on erittäin aggressiivinen joukkue, joka prässää ylhäältä ja haluaa olla pallossa kiinni.

– Meilä on hyviä saumoja iskeä pallonmenetyksiin. Tiloja löytyy myös Ukrainan kokoonpanosta ja niihin meidän täytyy iskeä. Myös erikoistilanteet ovat näissä peleissä tärkeitä.

Tutustu Huuhkajien erikoissivuumme

Lue kaikki MM-karsinnoista täältä

Kaikki Suomen ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Viaplaysta, V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä ilmaiseksi Viafreesta.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta