Rangers voitti, mutta yksi tilanne sai Steven Gerrardin raivostumaan: ”En voi hyväksyä sitä”

© Kuva: Getty Images

Keskiviikkoiltana pelattu ottelu Livingston – Rangers päättyi vierasjoukkueen 1-0-voittoon. Rangersin mestaruusjuna alkaa lähestymään päätepysäkkiä. Eroa toisena olevaan Celticiin on jo 18 pistettä.

Rangers-manageri Steven Gerrard poltti silti päreensä Livingstonissa. Tuomarille valittanut Gerrard ei ymmärtänyt tilannetta, josta Alfredo Morelos sai keltaisen kortin kaaduttuaan rangaistusalueella.

Raivostunut Gerrard vaati tilanteesta keltaisen kortin sijaan rangaistuspotkua Rangersille.

– Se oli aivan selvä rangaistuspotku. Haluan tukea tuomareita, koska kaikki tekevät virheitä. En kuitenkaan hyväksy sitä, että kukaan tuomareista ei nähnyt tilannetta tällä tasolla, Gerrard kommentoi Sky Sportsille.

– Olin itse kauimpana ja näin tilanteen selvästi. Kaikki tuomareista tekivät virheen. Pyysin selitystä, mutta he kieltäytyivät puhumasta. Puhutaan huipputason tuomareista.

Ottelun päätuomari John Beaton kyllästyi Gerrardin valituksiin puoliajalla ja näytti valmentajalle kahta keltaista korttia. Gerrard joutui katselemaan ottelun loppuun katsomon puolella.

Helpotusta murheisiin Gerrard sai, kun joukkueen kolumbialainen hyökkääjä Morelos iski lopulta voittomaalin muutamaa minuuttia ennen päätösvihellystä.

Rangers voi varmistaa mestaruuden, kun se matkustaa Celticin vieraaksi 21. maaliskuuta. Gerrard voi kuitenkin saada jälkikäteen sanktioita ulosajostaan, jolloin häntä ei nähtäisi kentän laidalla Celtic Parkilla. Seuraava ottelu Rangersilla on St. Mirreniä vastaan.

– Keskitymme nyt St. Mirrenin kohtaamiseen. Se on ainoa huolenaiheeni. Jos joku haluaa rangaista minua jälkikäteen, niin en voi sille mitään, Gerrard sanoi.

– Joukkue näytti kärsivällisyyttä. Olemme näyttäneet koko kauden ajan. Uskoimme siihen loppuun asti ja nyt olemme kolme pistettä lähempänä mestaruutta.