© Kuva: Getty Images

Real Madrid menee jatkoon Mestarien liigassa – tienaat 30€

Peliyhtiö Unibet tarjoaa astetta järjettömämmän tarjouksen Mestarien liigan neljännesvälierään Real Madrid vs Atalanta. Jos valkopaidat etenevät otteluparista jatkoon, sinä tienaat 30€.

Tarjous on suorastaan järjetön, sillä Real Madrid on valtaisa suosikki menemään otteluparista jatkoon. Valkopaidat voittivat ensimmäisen osan 1-0 vieraskentällä, joten tässä toisessa osassa jatkoonmenoon riittää tasapelikin kotona. Normaalisti kerroin Real Madridin jatkoonmenolle on korkeintaan noin 1,30.

Saat tarjouksen ansiosta nyt iskeä Real Madridin jatkoon kertoimella 30,00.Maksimipanos kohteeseen on 1€, joten näin pääset lunastamaan 30 euron voiton vedon osuessa. Tarjoukseen ei sisällä myöskään mitään kierrätysvaatimuksia tai muita konnankoukkuja.

Seuraa alapuolen ohjeita ja saat tarkemmat infot tarjouksesta!

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ panos Real Madridin jatkoonmenolle Atalantaa vastaan. Jos valkopaidat etenevät jatkoon, tienaat näin 30€ voiton.

Lisätietoa: Kaikki vähintään 30 euron ensitalletuksen tehneet palkitaan 300 käteiskierroksella Book of Dead -peliin. Näin parhaat edut saat irti tekemällä 30€ talletuksen ja pelaamalla jättikerrointa sekä ilmaiskierrokset pois. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.