Theo Hernández pelaa toista kauttaan AC Milanissa.

Theo on noussut Serie A:n parhaiden laitapuolustajien joukkoon, mutta ei ole vielä saanut kutsua Ranskan A-maajoukkueeseen.

Espanjassa kasvanut Theo käväisi AS:n haastattelussa ja kertoi haluavansa pelata Ranskan A-maajoukkueessa yhdessä veljensä Lucas Hernándezin kanssa. Bayern Münchenia edustava Lucas kuuluu Ranskan A-maajoukkueen vakiokasvoihin.

Theo ei tiedä, miksei Didier Deschamps ole vielä kutsunut häntä maajoukkueeseen.

– En tiedä. Odotan kutsua maajoukkueeseen. Puhelimeni on aina päällä ja akku täyteen ladattuna, jos hän sattuisi soittamaan. Teen kaikkeni päästäkseni maajoukkueeseen. Se on selkeä tavoite. Unelmani on pelata maajoukkueessa veljeni kanssa.

– Pelasimme Lucasin kanssa joskus muutaman ottelun Atléticon junioreissa. Vaikka veljeni onkin joskus ärsyttävä, niin haluaisin pelata hänen kanssaan uudestaan samassa joukkueessa.

AC Milanissa Theo jakaa pukukopin Zlatan Ibrahimovicin kanssa. Ibrahimovic pelaa hienoa kautta, sillä 39-vuotias konkarihyökkääjä on viimeistellyt tällä kaudella 15 maalia Serie A:ssa.

– Ibrahimovic on parantanut huomattavasti joukkuettamme. Siitä ei ole epäilystäkään. Hän auttaa meitä päivittäin. Ibrahimovic on yksi muista. Hän muistuttaa meitä työnteon tärkeydestä ja se on tärkeää.

– Minulla on todella hyvät välit hänen kanssaan. Hän haluaa, että annan parhaani kentällä. Zlatan on Zlatan. Hänen kanssaan vitsailemme ja nauramme.