Tässä Pikkuhuuhkajien ryhmä maajoukkueleirille – Ilveksellä valtava pelaajaedustus

© Kuva: Juha Tamminen

Pikkuhuuhkajien päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueryhmän maaliskuun maajoukkueleirille.

Malinen oli uuden tilanteen edessä, sillä 1999-ikäluokan pelaajat ovat kasvaneet ”yli-ikäisiksi”. Pikkuhuuhkajien ryhmästä on täten pudonnut nimekkäitä pelaajia, kuten Marcus Forss ja Onni Valakari, jotka kantoivat viimeisimmissä EM-karsinnoissa suurta vastuuta.

U21-maajoukkue koostuu nyt vuonna 2000 ja myöhemmin syntyneistä pelaajista, joita Malinen valitsi maajoukkueleirille 23 kappaletta (kolme maalivahtia ja 20 kenttäpelaajaa).

Kotimaan kentiltä joukkueeseen valittiin 15 pelaajaa, joista peräti kuusi edustaa Ilvestä. Ulkomailta leirille saapuu kahdeksan pelaajaa. Malinen muistuttaa, että Pikkuhuuhkajien ryhmä elää jatkuvasti, ja leirille nimettyjen pelaajien lisäksi kovassa tarkkailussa on parisenkymmentä pelaajaa

– Kotimaassa pelaavien tilanne on tällä hetkellä hyvä, sillä Suomen Cupia on pystytty pelaamaan, ja pelaajat ovat päässeet antamaan näyttöjä. Ulkomailla pelaavat pelaajamme ovat pääasiassa akatemiapelaajia, ja toivoisin monelle heistä lisää peliaikaa, mutta ensisijaisesti hyppäystä miesten peleihin, Malinen kertoi Palloliiton verkkosivuilla.

– Tulemme saamaan leiriltä tosi mielenkiintoista tietoa. Jokaisella pelaajalla on hyvä mahdollisuus antaa näyttöjä ja osoittaa, mitä pystyy joukkueelle antamaan. Tämä lista saattaa kuitenkin muuttua huomattavasti syyskuuksi, kun toivottavasti mahdollisimman moni on kantanut viikoittaista vastuuta.

Pelaajat leirille:
Rasmus Leislahti (mv), Ilves
Julius Schmid (mv), Holstein Kiel
Viljami Sinisalo (mv), Ayr United FC
Mikael Almén, Ilves
Oliver Antman, FC Nordsjælland
Doni Arifi, Ilves
Tobias Fagerström, HSV
Juho Hyvärinen, FC Inter
Daniel Håkans, SJK
Kalle Katz, Ilves
Elias Mastokangas, IFK Mariehamn
Eetu Mömmö, Ilves
Noah Nurmi, FC Inter
Jaakko Oksanen, AFC Wimbledon
Patrik Raitanen, SPAL
Matias Rale, FC Honka
Momodou Sarr, Ilves
Naatan Skyttä, Toulouse FC
Maximus Tainio, FC Haka
Robin Tihi, AIK
Matias Vainionpää, SJK
Santeri Väänänen, HJK
Altin Zeqiri, FC Lahti


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.