Teemu Pukki teki sunnuntaina jo kauden 21. maalinsa Englannin Mestaruussarjassa, kun hänen edustamansa Norwich voitti Sheffield Wednesdayn 2-1-lukemin vieraskentällä.

Kokonaisuudessaan maali oli suomalaistykin 50. Mestaruussarjassa. Tällä vuosisadalla kukaan muu pelaaja ei ole rikkonut rajapyykkiä yhtä nopeasti kuin Pukki, joka tarvitsi siihen vain 75 ottelua.

LUE MYÖS: Teemu Pukki teki historiaa! Valioliiga siintää jo Norwichin silmissä

Pukki teki maalinsa noin tunnin pelin jälkeen, kun hän latasi pallon Oliver Skippin syötöstä pysäyttämättömällä laukauksella vasempaan yläkulmaan. Viimeistely oli kiistatta yksi hänen komeimpiaan Norwichin paidassa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

30-vuotias maalitykki, joka nimettiin hiljattain myös helmikuun parhaaksi pelaajaksi, sai lisätä uuden pystin palkintokaappiinsa vahvan suorituksensa johdosta, kun hänet valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Pukki oli tyytyväinen suoritukseensa ja komeaan maaliinsa, mutta piti voitto-osuman tehneen Todd Cantwellin ylänurkkalaukausta omaansakin hienompana.

– On aina kiva tehdä maali. Sillä ei ole väliä, miten se syntyy. Minun mielestäni Toddyn maali oli sitäkin hienompi, Pukki arvioi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
⭐️ Man of the Match, Teemu Pukki
1 goal from 1 shot on target
Most chances created & touches in opp. box for @NorwichCityFC today
10 goals in last 8 league games
50th @SkyBetChamp goal in 75th appearance