Zlatan Ibrahimović liftasi kokemattoman moottoripyöräilijän kyydillä festareille – paikan päällä odotti lähes yhtä erikoinen ohjelmanumero

© Kuva: Getty Images

Eräällä AC Milanin kannattajalla oli torstaina varmasti ikimuistoinen päivä, kun hän otti joukkueen tähtihyökkääjän Zlatan Ibrahimovićin moottoripyöränsä kyytiin.

Ibrahimović, 39, oli matkalla musiikkifestivaaleille, mutta hän oli moottoritiellä ruuhkassa jumissa jo kolmatta tuntia, joten hän päätti liftata kyydin kaksipyöräisellä liikkuneelta kannattajalta, joka vei hänet 60 kilometrin päähän Sanremoon.

Reissun päätteeksi Ibrahimović saattoi huokaista helpotuksesta, sillä hänet kyydinnyt fani kertoi, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hän ajoi moottoritiellä.

– Pysäytin moottoripyöräilijän ja kysyin, voiko hän viedä minut Sanremoon, kertoi Ibrahimović Daily Mailin mukaan.

– Onneksi hän oli Milanin kannattaja. Kun pääsimme perille, hän kertoi minulle, että se oli hänen ensimmäinen kertansa moottoritiellä. Minulla on video siitä!

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ. Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Itse festivaaleilla odotti lähes yhtä erikoinen ohjelmanumero, kun Ibrahimović ja hänen hyvä ystävänsä, Bolognan päävalmentaja Siniša Mihajlović pääsivät – tai joutuivat – esittämään oman versionsa italialaisklassikosta ’La Vagabondo’.

Kaksikon laulaminen ja esiintyminen alkoi hieman kiusallisissa merkeissä, mutta meno parani performanssin edetessä.

Ibrahimovićin on ehkä toistaiseksi parempi pysytellä jalkapallon parissa, sillä hän on pelannut tällä kaudella 21 ottelua tehden niissä yhteensä 16 maalia ja syöttäen kaksi.

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.