Andrea Pirlo antoi arvosanan ensimmäisestä kaudestaan Juventuksen managerina: ”Minun on pystyttävä parempaan”

© Kuva: Getty Images

Andrea Pirlon ensimmäinen kausi Juventuksen peräsimessä on ollut vaikea.

Juventuksen yhdeksän vuoden mittainen mestaruusputki on katkeamassa tähän kauteen, sillä Antonio Conten luotsaama Internazionale johtaa sarjaa peräti 11 pisteen erolla seuraavaan.

Juventus on kolmantena, pisteen päässä AC Milanista ja 12 pistettä Interiä jäljessä. Pirlo on johdattanut Juventuksen Coppa Italian finaaliin, mutta Mestarien liigasta putoaminen ja mestaruustaistossa kompurointi ovat asettaneet italialaisluotsin jo potku-uhan alle.

LUE MYÖS: Lähteet: Andrea Pirlo saattaa saada Juventuksesta potkut jo tällä viikolla – korvaaja mietittynä

Pirlo, 41, on itse antanut kutosen arvosanan debyyttikaudestaan Juventuksen peräsimessä myöntäen, ettei hän ole onnistunut toteuttamaan haluamaansa pelitapaa kuluneen sesongin aikana.

– Jokaisesta valmentajasta tuntuu varmasti siltä, että heidän on todisteltava itseään joka päivä, puhumattakaan minusta, sillä onhan tämä minun ensimmäinen kokemukseni valmentajana, totesi Pirlo lehdistölle.

– Jalkapallo on ollut unelmani aina lapsuudesta lähtien. Aion aina tehdä kovasti töitä parantaakseni.

– Antaisin tästä kaudesta itselleni arvosanaksi 6/10 tähän saakka. Tiedän, että minun on pystyttävä parempaan. Kun tietyt saavutukset eivät toteudu, on valmentajan otettava ensimmäisenä vastuu.

– Ideani jalkapallosta on dominoida pelejä ja prässätä vastustajaa. Useista syistä johtuen, emme ole täysin pystyneet toteuttamaan tätä pelitapaa, mutta joukkue on halukas ja aiomme jatkaa sen eteen työskentelemistä.

LUE MYÖS:

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!