Juventuksen päävalmentajan Andrea Pirlon 17-vuotias poika Nicoló Pirlo on paljastanut, että hän saa sosiaalisessa mediassa tappouhkauksia ja solvauksia päivittäin.

Pirlon ensimmäinen kausi Juventuksen päävalmentajana on ollut haastava. Hän aloitti valmennusuransa viime kesänä Juventuksen reservijoukkueessa, mutta Maurizio Sarrin potkujen myötä hän nousikin jo seuraavalla viikolla ykkösmiehistön käskyttäjäksi.

Juventus on voittanut Italian Serie A:n mestaruuden yhdeksällä viime kaudella, mutta tänä keväänä kultamitalit ovat jäämässä haaveeksi, sillä Juve on 13 pistettä perässä sarjakärki Internazionalea, kun viisi kierrosta on pelaamatta. Lisäksi Juventus putosi Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa.

Pokaaleitta Pirlo ei ole kuitenkaan jäänyt, sillä hän johdatti tammikuussa Juventuksen Italian Supercupin voittoon, ja ensi kuussa Juventus pelaa vielä Italian Cupin mestaruudesta Atalantaa vastaan.

Nicoló Pirlo kertoi Instagram-julkaisussaan, että hän ymmärtää isänsä olevan valmentaja, ”josta kaikki eivät ehkä pidä”, mutta hän pyysi ihmisiä asettumaan hänen kenkiinsä ”edes sekunniksi”. Hän lisäsi myös julkaisuunsa kuvakaappauksen saamastaan viestistä, jossa luki: ”Sinun ja isäsi on kuoltava”.

– Saan joka päivä tällaisia viestejä… Saan tappouhkauksia ja erilaisia solvauksia joka päivä, kertoi Nicoló.

– En ole tuomitsevainen ihminen, en pidä siitä. Kaikilla on oikeus sanoa, mitä haluaa. En ikinä haluaisi, että kukaan vie pois minun sananvapauttani. Vanhempani opettivat minua ideoimaan ja ennen kaikkea kuuntelemaan muita, mutta uskon, että kaikella on rajansa, ja se raja on ylitetty jo jonkin aikaa sitten.

Lähde: ESPN